Connect with us
Data: 29/03/2024
.

Actualitate

Senatorul Carmen Hărău, după acuzația că ar fi votat împotriva propriului Guvern: „Accept că pot greși”

Publicat

pe

Senatorul PNL de Hunedoara, Eleonora -Carmen Hărău, a ajuns în centrul unui scandal uriaș în urma votului din timpul moțiunii de cenzură, inițiată de PSD, împotriva Guvernului Orban, și adoptată în plenul Parlamentului. Parlamentarul hunedorean ar fi încurcat bilele pe care le-a introdus în urne și ar fi votat contra Executivului și partidului din care face parte.

Parlamentarul hunedorean a postat, joi dimineață, pe contul său de pe rețeaua de socializare, un mesaj cu privire la cele întâmplate. „Oameni buni, NU a existat nicio înțelegere între mine și PSD în legătură cu votul de ieri, din Parlament! Este o intoxicare pesedistă cum doar ei pot orchestra. Am plecat ieri, imediat după votul din Parlament, cu mașina spre casă. N-am condus eu, dar posibilitățile mele de informare/comunicare au fost limitate. Abia azi-noapte am văzut ce s-a dezbătut în mass-media pe această temă. Înregistrările video prezentate în presa locală par să dovedească faptul că nu am votat corect. Mărturisesc că aștept acum și opinia unor specialiști, în care eu am încredere, despre ce se vede pe înregistrarea video a votului, așa cum este ea în Parlament, nu pe fotografii și decupaje din presă”, a scris, pe Facebook, senatorul liberal hunedorean.

Nici prin cap nu mi-a trecut să votez pe dos”

Carmen Hărău spune că, dacă a greșit, nu a făcut acest lucru cu intenție. „Dacă, într-adevăr, am introdus greșit bilele în urnă, am făcut-o pentru ca le-am încurcat, nu pentru că am vrut să votez împotriva Guvernului! De ce nu sunt sigură cum am votat? Pentru că tot scandalul a început când eu am votat, cu aplauzele furtunoase ale domnului senator Resmeriță, și ale unui grup de pesediști, care se poartă de obicei în Parlament ca la stadion. Pentru că, mult anterior votului, am primit un mesaj cel puțin ciudat de la domnul Nistor: mă felicita, în batjocură, că voi vota moțiunea, ca de-altfel și pe dl Heiuș. Pentru că nici prin cap nu mi-a trecut să votez pe dos intenționat, iar dacă ai convingerea că ai făcut ce trebuie, doar probe temeinice ți-o pot înlătura. Am crezut că am votat corect, lucru confirmat, după vot, și de către reprezentantul PNL care a urmărit votul, precum și de către Premier, care a declarat că s-au adunat toate voturile pe care le aștepta. Cer iertare tuturor oamenilor care au încredere în mine și a căror încredere am pus-o la încercare. Le mulțumesc celor care mă susțin! Prieteni, vă asigur de un lucru: ACCEPT CĂ POT GREȘI, mai ales că injuriile și rânjetele batjocoritoare ale dăncililor lui Dragnea, felul incalificabil în care ne jignesc pe toți, echipa guvernamentală și pe Ludovic Orban, care s-a dovedit un adevărat om de stat, nu te lasă netulburat și slăbesc puterea de concentrare în împrejurări ca aceasta, a moțiunii.Dar ticăloșii ca trecerea în tabăra PSD sau înțelegeri cu ei, nu am făcut și nu voi face niciodată!”, a precizat, în același mesaj, senatorul PNL de Hunedoara.

Advertisement

Carmen -Eleonora Hărău este secretar în grupul parlamentar al PNL din Senat, fiind aleasă, în 2016, în circumscripția electorală Hunedoara, pe listele PNL. Înainte de a fi senator, a fost deputat ales în 2012, tot din partea PNL.

Advertisement

Actualitate

Trafic blocat temporar pe DN 7, la Simeria, în urma unei coliziuni dintre două autoturisme

Publicat

pe

Redactat de

Traficul rutier a fost blocat temporar, vineri după-amiază, pe Drumul Național (DN) 7, la Simeria, după o coliziune în care au fost implicate două autovehicule.

Prin intermediul numărului unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe DN 7, pe raza localității Simeria. Spre locul indicat s-au mobilizat în cel mai scurt timp pompierii Detașamentului Deva cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și echipajul SMURD Simeria. Din fericire, în urma evenimentului în care au fost implicate două autoturisme, nu au rezultat victime care să necesite asistență medicală. Pompierii militari au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor, specifice în astfel de cazuri. Traficul rutier a fost blocat pe un sens de mers, pe parcursul intervenției pompierilor”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

 

Advertisement
Sursa foto: ISU Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Silvașu de Jos, la final. Clădirea – renovată complet

Publicat

pe

Redactat de

Lucrările de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural din Silvașu de Jos au fost finalizate. Clădirea a fos renovată completă printr-un proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI).

„S-au finalizat lucrările de reabilitare și modernizare ale Căminului Cultural din Silvașu de Jos, care au avut o valoare totală de 1.224.269 lei, proiectul fiind derulat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Scopul nostru a fost să vă oferim: un spațiu nou, modern și primitor pentru spectacole, evenimente culturale și alte activități de socializare; condiții mai bune pentru artiști și spectatori; consolidarea identității locale: Ce s-a făcut? Clădirea a fost renovată complet, atât la exterior, cât și la interior. S-au realizat lucrări de reabilitare a instalațiilor electrice, sanitare și termice. S-au achiziționat mobilier nou și echipamente moderne. Continuăm împreună și vă invităm cu drag să vizitați noul Cămin Cultural din Silvașu de Jos și să vă bucurați de toate evenimentele și activitățile care se vor organiza aici!”, a transmis Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Trecem la ora de vară. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 03:00 devine ora 04:00

Publicat

pe

Redactat de

România va trece la ora de vară în acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ceasurile urmând să fie fixate cu o oră înainte. Astfel, ora 03:00 devine ora 04:00.

CFR Călători informează că trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor. “Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 30/31 martie a.c. la ora 03:00, care va deveni ora 04:00. După ora 04:00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile operate de CFR Călători aflate în circulație după ora 03:00, care devine ora 04:00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04:00 – 05:00, vor pleca în ordinea rangului.

Trecerea la ora de vară are loc în fiecare an, în ultima duminică din luna martie. Revenirea la ora de iarnă se produce în ultima duminică din luna octombrie, când ceasul este fixat înapoi cu o oră.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate