Actualitate - Eveniment

Mii de deveni rămân fără apă caldă, timp de 10 zile, începând de sâmbătă

     
Articol adaugat pe 22 august 2019 la 00:10
Comentarii (2)
  1. prof spune:

    Cum dracu tineti toti betivii ca directori si ne mai dau si lectii…!!!

  2. Ion Saliu spune:

    Venit din luna Mai din SUA sa traiesc ca pensionar in Deva. Majoritatea lumii de aici mi-au dat de inteles ca sunt iesit din minti ca sa decid sa traiesc in Romania! Un motiv important pentru decizia mea: Parintii mei au last sorei si mie o garsoniera. Chiria in SUA e abuziv de scumpa, asa ca asi economisi aici.

    In SUA curatenia corporala zilnica e o cerinta. Te-ar putea lua unii si la bataie daca puti de nespalare in locuri publice. In Deva insa, apa calda s-a oprit de multe ori de cand sunt aici. De cateva ori a curs apa calda cu multa rugina si putoare amenintatoare. Acum s-a oprit al treilea weekend consecutiv! Din pacate, se pare ca situatia aceasta e mult mai grava: 10 zile fara apa calda! Asta e o calamitate sociala! Nu numai duhoarea, dar lumea nespalata se poate imbolnavi serios!

    Ca sa se adauge insulta la rana, cum zic Americanii, in apartamentul direct deasupra mea se fac tot felul de renovari. Nu stiu ce fac, dar cred ca sparg pereti, se aude un picamar, sau polizoare, etc. Mnezau sa fereasca de un cutremur cu toate zidurile astea crapate si structura de rezistenta slabita!

Copyright © 2020 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Designed by Dianys Holding - realizare site web

Resine Epoxy Sud editura gunivas montaj tapet hidroizolatii tulcea hidroizolatii cauciuc lichid mobilier scolar realizare site web hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid case din lemn Béton Imprimé Montpellier traduceri autorizate Iasi beton amprentat
beton amprentat
usi de garaj Calarasi | hormigon impreso madrid consultatie oftalmologie sector 4