Actualitate

Urșii dublează prețul la un sector al autostrăzii Deva – Lugoj

Comentarii (1)
 1. Mihai spune:

  Citat:

  Nu e numai chestiunea animalelor care tranziteaza zona, ci si faptul ca daca se merge pe ideea din SF, adica nu tuneluri ci deblee, unele dintre ele ating adincimi 45 (patruzeci si cinci) de metri, cit un bloc de 15-16 etaje !! Eu nu cred ca intr-o tara normala decidenti cu scaun la cap pot prefera asemenea deblee pe 4-5 km, in dauna tunelurilor.

  Se impinge in fata chestiunea banilor, caci toata lumea percuteaza prompt la asa ceva, dar ce simt eu este ca de fapt in CNAIR exista o fobie fundamentala fata de tuneluri, iar din cauza acestei fobii, Compania s-a deprofesionalizat in timp pe asemenea structuri, ca si cind acestea ar putea fi ocolite la nesfirsit.

  Am mai spus saptaminile astea: vor putea fi ocolite tunelurile de pe A1 Sibiu-Pitesti ? Nu. Vor putea fi ocolite tunelurile de pe A3 Comarnic Brasov ? Nu. Vor putea fi ocolite tunelurile de pe A8 Tg Mures – Iasi ? Nu.
  Si atunci de ce sa tot amini ruperea pisicii, cind ai putea sa-ti intri in mina cu ideea de tuneluri pe autostrada, exact pe o lucrare de anvergura redusa, dar care te pune sa faci lucrurile ca la carte, pe un subiect pe care n-ai background de experienta anterioara ?


  (c) Quest

Copyright © 2017 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

detergenti rufe
creer site web Paris
pelerinaj israel
montaj tapet
beton amprentat
avocat ploiesti bijuterii argint Pandora
gradinita sector 1
vacante exotice
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web pizzerie oradea
promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Photo booth nunta Iasi beton amprentat apartamente in regim hotelier Iasi
web design Abu Dhabi cazare pensiune Sinaia
stiri botosani
afterschool sector 2 bucuresti
CLOSE
CLOSE
error: Content is protected !!