Home - Actualitate - Tânăr, din Deva, înjunghiat în spate de concubina sa mai în vârstă cu 15 ani

Tânăr, din Deva, înjunghiat în spate de concubina sa mai în vârstă cu 15 ani

vineri, 17 Mar, 2017

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Deva, a fost înjunghiat de concubina sa, în vârstă de 41 de ani. Cumplita scenă s-a petrecut, miercuri seara, într-una din locuințele sociale de pe Aleea Moților, din reședința de județ. Bărbatul a ajuns de urgență la spital cu plagă înțepată în zona plămânului drept.

În urma unei dispute dintre cei doi concubini, se pare că femeia „orbită” de furie a pus mâna pe un cuțit și l-a atacat pe bărbat, fără să stea prea mult pe gânduri. Scena s-a petrecut, miercuri seara, în jurul orei 21:00, într-o cameră din unul dintre blocurile de locuințe sociale amplasate pe Aleea Moților din Deva. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de Ambulanță. „Pacientul era conștient. Avea o plagă înțepată în regiunea hemitorace, în partea dreaptă, postero-lateral. Am reușit să îl stabilizăm și a fost transportat la UPU Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara. Plaga a părut a fi, inițial, superficială, de aproximativ doi centimetri, însă, în urma investigațiilor efectuate de medicii de la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva, situația s-a dovedit a fi mai gravă. Medicii au constatat că pacientul avea plaga destul de adâncă, având în vedere că pleura și diafragma plămânului drept au fost înțepate. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață și este acum sub supraveghere medicală.

Concubina tânărului a fost reținută imediat după ce și-a înjunghiat iubitul, iar aceasta a declarat că bărbatul ar fi agresat-o fizic. „Autoarea tentativei de omor a fost reținută din seara zilei de miercuri, iar ieri procurorul de caz a formulat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, ce a fost înaintată Tribunalului Hunedoara”, a menționat procuror Sanda Ioanela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.