Home - Ultima ora - Sunt anunțate sistări de apă la Brad, Crișcior și Bucureșci, precum și la Deva și Hunedoara

Sunt anunțate sistări de apă la Brad, Crișcior și Bucureșci, precum și la Deva și Hunedoara

luni, 20 Mar, 2017

Reprezentanții societății Apa Prod Deva au anunțat că, furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți, 21 martie, temporar pe câteva străzi din Brad și Deva, dar și în localitățile Crișcior și Bucureșci.

Astfel, apa rece va fi oprită la Brad (străzile Țărățel și Goșa), și în localitățile Crișcior și Bucureșci, între orele 09:00 și 15:00, din cauza unei avarii la rețeaua de apă potabilă, conducta DN 250. De asemenea, furnizarea apei potabile va fi întreruptă, în aceeași zi, respectiv marți, 21 martie, în intervalul orar 08:00 -16:00, la Brad (strada Țărățel-zona de peste Crișul Alba), Valea Steului, Șteampurile Vechi, pentru lucrări de cuplare rețea nouă cămine aducțiune CA8 și CA9. Presiunea va fi scăzută pe străzile Crișan, Cloșca, Zarand și Florilor din municipiu, au informat cei de la Apa Prod Deva.

Apa rece va fi sistată marți, 21 martie, între orele 09:00 și 13:00, și pe Aleea Brazilor și strada Gheorghe Barițiu (de la Simion Bărnuțiu și până la Aleea Brazilor) din Deva. Motivul întreruperii: reparații avarie rețea în cămin la intersecția străzilor Gheorghe Barițiu și Aleea Brazilor din municipiu.

Apa rece va fi oprită și la Hunedoara, între orele 08:30- 15:00, pe străzile Arenei (bl.B2, B3), Batiz (bl.F2, C5, C6) și Intrarea Lanului (bl. E, C2, C3, C4, C7, C8). Motivul: eliminare avarie conductă apă pe strada Intrarea Lanului, la blocul C4.