Home - Actualitate - Primăria Lupeni reziliază contractul la salubritate?

Primăria Lupeni reziliază contractul la salubritate?

luni, 17 Iul, 2017

A scos în stradă angajații proprii din administrația locală, ca să strângă gunoaiele din oraș, într-o acțiune fără precedent. Totul, după ce, în plină vară, la temperaturi mari, gunoaiele dospeau în ghenele de la blocuri. Având în vedere că situația de la Lupeni este una delicată, edilul-șef al urbei vorbește despre o pozsibilă reziliere a contractului cu cei care colectează deșeurile.

 

Așa nu se mai poate și, după ce a amendat firma de salubritate care nu și-a făcut treaba la Lupeni, primarul Lucian Resmeriță spune că acum i-a convocat în eventualitatea rezilierii contractului. „Ne vom întâlni, împreună cu echipa, care manageriază sistemul de colectare al deșeurilor la noi în oraș. Trebuie să luăm legătura să vedem exact ce scrie în contractul cu ei, dar, din punctul meu de vedere, dacă ei nu conștientizează că trebuie să își îndeplinească toate serviciile pe care le au în contractul, primul pas pe care îl vom face, va fi rezilierea contractului”, a precizat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Firma care a câștigat licitația la finele anului trecut pentru colectarea deșeurilor menajere la Lupeni, percepe aproximativ 217 lei, pe tonă, însă, nu și-a făcut treaba, iar administrația nu a mai plătit serviciile. „Nu am plătit absolut niciun leu pe luna trecută, deoarece nu am fost mulțumit nici de serviciile pe care le-au făcut în acea lună”, a mai spus Lucian Resmeriță.

Deșeurile zac la blocuri și angajații din primărie au fost trimiși cu utilaje să preia controlul. Primarul spune că, dacă va rezilia contractul, va fi foarte atent cui va da pe viitor acest serviciu și nu va mai prima neapărat suma percepută, ci calitatea serviciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *