Home - Actualitate - Octogenară, tâlhărită în scara blocului de un adolescent

Octogenară, tâlhărită în scara blocului de un adolescent

vineri, 19 Mai, 2017

Scene de coșmar pentru o femeie în vârstă de 80 de ani, din municipiul Hunedoara, care a fost agresată de un individ care i-ar fi putut fi nepot. Acesta s-a năpustit asupra ei într-o scară de bloc și i-a smuls lănțișorul de la gât. Din fericire, oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor, acesta fiind un tânăr de 19 ani, din Deva.

Poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea tânărului care a comis infracţiunea de tâlhărie asupra femeii de 80 de ani. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat ieri magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara efectuează cercetări faţă de un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, cu privire la care au stabilit, în urma cercetărilor, că a comis o infracţiune de tâlhărie a asupra unei femei în vârstă de 80 de ani, căreia i-a smuls lănțișorul din aur de la gât. Fapta de natură penală a fost sesizată poliţiştilor în data de 15 mai, la ora 14:15, de către o femeie din municipiul Hunedoara, care a apelat numărul de urgenţă 112 şi a reclamat faptul că vecina ei a fost tâlhărită în scara blocului în care locuieşte, de o persoană necunoscută”, a declarat comisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

L-a mușcat pentru a scăpa din mâinile tâlharului

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că persoana vătămată a fost acostată din spate de către suspect, care i-a smuls lănțișorul de la gât cu o mână, iar cu cealaltă i-a acoperit gura, pentru a nu striga după ajutor. Persoana vătămată a opus rezistență și a reușit să îl îmbrâncească și să îl muște pe agresor de mână, însă, cu toate acestea, tânărul a reușit să-i smulgă lănțișorul și să fugă. În urma cercetărilor  efectuate, poliţiştii hunedoreni au reuşit să îl identifice pe prezumtivul autor al tâlhăriei, care a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției municipiului Deva. Bărbatul a fost  prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, concubina tâlharului, în vârstă de 22 de ani, care a fost complice în acest caz, se află sub control judiciar.