Home - Ultima ora - „Musafir” neașteptat în biblioteca unei pensiuni din Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina. Un ghemotoc cu țepi, printre cărți (FOTO)

„Musafir” neașteptat în biblioteca unei pensiuni din Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina. Un ghemotoc cu țepi, printre cărți (FOTO)

luni, 17 Iul, 2017

De o vizită neașteptată a avut parte, pe înserate, personalul unei pensiuni aflată în satul Alun, din comuna hunedoreană Boșorod. Aceștia „s-au trezit” cu un arici în biblioteca unității turistice.

Ghemotocul cu țepi le-a fost atât de drag celor de la pensiunea situată în perimetrul Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina, încât nu s-au putut abține și l-au fotografiat.

Imaginile în care apare micul „musafir” țepos au fost publicate pe pagina oficială, de Facebook, a pensiunii respective, însoțite de un mesaj. „În biblioteca noastră puteți găsi orice. Chiar și un arici curios. După „ședința foto” l-am condus la grădinița noastră zoologică”, au scris reprezentanții pensiunii respective, deschisă în 2014 cu scopul de a contribui la dezvoltarea turismului cultural în zona cetăților dacice, atât Piatra Roșie, monument UNESC aflat în imediata vecinătate, cât și a celorlalte cetăți și așezări dacice din Munții Orăștiei.

Sursa foto: Facebook-Pensiunea Dacica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *