Home - Actualitate - Mircea Bobora își apără subalternii – „Când un proiect iese bine, meritul este al tuturor, iar când nu de vină e președintelui CJ”

Mircea Bobora își apără subalternii – „Când un proiect iese bine, meritul este al tuturor, iar când nu de vină e președintelui CJ”

miercuri, 15 Mar, 2017

La ultima ședință a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, în afară de chestiunea alocărilor bugetare către unitățile administrativ – teritoriale, s-au mai discutat și ale lucruri.

Printre chestiunile suplimentare discutate la sfârșitul ședinței de CJ de săptămâna trecută au fost și unele legate de starea drumurilor județene.

Despre drumul spre Sarmizegetusa Regia

Unul dintre cele mai importante drumuri județene este și cel către Sarmizegetusa Regia, a cărui realizare a fost o adevărată eventură. În mod elegant, Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, a luat apărarea subordonaților săi din instituția pe care o conduce, dar și a predecesorilor săi în funcție. „Proiectul cu drumul de la Sarmizegetusa Regia s-a realizat greu, dar este bine că s-a realizat. Nu vreau să comentez cum s-a lucrat la întocmirea proiectului, ori dacă s-au făcut anumite presiuni asupra unor angajați din cadrul CJ sau despre celelalte deficiențe apărute. Și acum mai sunt ceva probleme, dar la partea adiacentă a drumului, cum ar fi aceea că la gabioane s-a folosit piatră de râu în loc de piatră concasată. Aceastea vor fi înlocuite pe banul constructorului. Vreau să vă spun că în aparatul CJ Hunedoara lucrează profesioniști, care nu se uită la culoarea politică în activitatea lor. Când un proiect este dus la capăt și se realizează implementarea lui cu succes, meritul este al tuturor angajaților din CJ. Însă când acest lucru nu se realizează, întreaga responsabilitate și vină revin unei singure persoane, iar aceasta este președintele CJ în funcție, indiferent de numele pe care îl poartă”, a declarat Mircea Bobora.

2 comments

  1. Asta in 3 luni nu a facut nimic concret singura realizare fost sa-l puna pe FINUL lui NISTOR pe post si asta fara concurs si unde mai pui ca tipul are si cazier pt condamnare

  2. Un incompetent isi apara protejatii .Nepotismul e criteriul de angajari in toate societatile CJ. La APAPROD fac astia angajari de nu mai incap in birouri si noi platim facturi de apa pt a tine in servici toate neamurile lui Nistor