Home - Actualitate - Lucian Heiuș nu exclude faptul ca Petru Mărginean să fie candidatul PNL la Primăria Deva

Lucian Heiuș nu exclude faptul ca Petru Mărginean să fie candidatul PNL la Primăria Deva

vineri, 7 Iul, 2017

Joi, la Deva, deputatul Lucian Heiuș, președintele organizației județene Hunedoara a PNL, a susținut o conferință de presă.

În cadrul conferinței de presă Lucian Heiuș a criticat prestația PSD la nivel județean, pe care o vede unas nereușită, precum și programul de guvernare al social -democraților, pe care deputatul liberal îl consideră bazat pe cifre umflate artificial și pe raportări eronate, dar a atins și alte subiecte.

PSD să nu uite că a condus județul alături de Moloț”

Un subiect abordat de Heiuș a fost cel legat de referile făcute de PSD la greaua moștenire lăsată de PNL în cei 12 ani în care PNL a fost în fruntea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara. „Cei din PSD să nu uite că mai biune de jumătate din perioada în care Mircea Moloț a fost în fruntea CJ au avut un vicepreședinte, deci aveau și ei un cuvânt de spus. Apoi nu ar trebui să pomenească nimic de greaua moștenire lăsată de Moloț, pentru că acum sunt aliați cu el și cu cei din ALDE. PSD are alianță cu ALDE și nu cu PNL, chiar dacă mai avem câțiva membri de partid care mai sunt în funcții de directori. Aceștia mai sunt liberali doar cu numele, dar nu am dorit să-mi încep mandatul de președinte de organizație, preluat cu puțin timp în urmă, cu excluderi din partid, dar și aceste aspecte se vor lămuri”, a spus Lucian Heiuș.

Răzvan Mareș, eligibil doar dacă revine în partid

Un alt subiect de mare interes asupra căruia a zăbovit Lucian Heiuș este și acela al stabilirii unui candidat la Primăria Deva, în condițiile în care fostul edil -șef, Mircia Muntean, și-a pierdut postul în urma unei condamnări cu executare. „Sunt mai mulți doritori pentru această funcție, iar în rândul PNL se face un sondaj intern. Printre cei nominalizați sunt Dorin Gligor, Marcel Morar sau Tiberiu Balint, dar și Florin Oancea, Răzvan Mareș ori Petru Mărginean, care nu sunt membri ai PNL. Este, însă, sigur, că PNL va susține doar un candidat propriu, acela cotat cu cele mai mari șanse de câștig. Îi așteptăm să se reîntoarcă în partid pe foștii membri ai PNL, plecați din varii motive sau cei exceluși abuziv, inclusiv pe Petru Mărginean, acum independent, care ar putea fi o variantă de candidat. Pe Răzvan Mareș, actualmente membru al PSRO, îl vom susține doar dacă revine în PNL”, a declarat Lucian Heiuș.

Fostul primar așteaptă o ofertă oficială

Petru Mărginean, fostul primar al Devei, spune că nu are cunoștință despre o posibilă candidatură a sa din partea PNL. „Pe mine nu m-a anunțat nimeni din PNL despre această intenție. Mi se pare oasrecum ciudat să fiu dat afară din partid, cu nici un an în urmă, și acum să fiu rechemat. Aștept o poziție oficială. Totul se poate discuta”, a afirmat Petru Mărginean.

One comment

  1. PNL are atatea „valori” incat cauta pe afara ! 🙁 Trist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *