Home - Actualitate - Locuitorii din Bulzeștii de Sus, din vina distribuitorului, sunt lipsiți de curent electric

Locuitorii din Bulzeștii de Sus, din vina distribuitorului, sunt lipsiți de curent electric

luni, 17 Iul, 2017
SONY DSC

În Ţara Zarandului, superbă zonă a judeţului Hunedoara, sunt 12 localităţi rurale, cu un diferit număr de locuitori. Comuna hunedoreană Bulzeştii de Sus este cea mai mică aşezare rurală din partea Ţării Zarandului de pe teritoriul judeţului nostru, aici trăind sub 300 de locuitori.

Comuna Bulzeștii de Sus, pe lângă satul de reședință omonim, mai are în componență încă opt așezări, acestea fiind Bulzeștii de Jos, Giurgești, Grohot, Păulești, Rusești, Stănculești, Ticera și Tomnatec. Situată înținutul Zarandului, pe raza comunei sunt două rezervații naturale, Podul natural de la Grohot și Peștera Cizmei, precum și două biserici monument – istoric, la Bulzeștii de Sus și la Tomnatec.

Spun că nu au oameni, dar facturile nu uită să le emită”

Aceasta este partea frumoasă despre comună. În această perioadă, însă, locuitorii și administrația publică locală din Bulzeștii de Sus se confruntă cu o problemă neplăcută, și nu au nicio vină pentru acest lucru. În această vară am avut mai multe furtuni în comună, care au dus la întreruperea furnizării curentului electric. Tot am sunat la deranjamente, la un număr taxabil, și am ascultat muzică vreo oră. Și atunci când ni se răspunde, de la celălalt capăt al firului ni se spune că nu sunt oameni pentru intervenții. Noi credem că există această problemă dar, cu siguranță, sunt mulți angajați care întocmesc facturile, iar acestea ne sunt trimise cu regularitate. Poate ar fi bine să mai golească birourile pentru a fi oameni la intervenții. Așteptăm chiar și o săptămână să vină cineva să remedieze defecțiunile. Eu nu pot pune oamenii din comună să taie crengile de lângă fire. În plus, este vară și nu putem folosi frigiderele și alte aparate. Sper ca bătaia de joc la care suntem supuși din partea furnizorului de electricitate să se încheie, pentru că nu este prima oară când ne confruntăm cu această problemă. Plătim un serviciu și vrem să beneficiem de el”, a spus Mirel Ionb Suba, primarul comunei Bulzeștii de Sus.

One comment

  1. Mergeti la protectia consumatorului cu reclamatii, altfel nu se rezolva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *