Home - Actualitate - Landouri, oferite cadou, pentru bebelușii din patru maternități ale județului

Landouri, oferite cadou, pentru bebelușii din patru maternități ale județului

marți, 27 Iun, 2017

O mână de oameni cu suflet mare, care mereu fac minuni, au încheiat o nouă acțiune umanitară în județul Hunedoara. Au pus mână de la mână și au cumpărat 40 de landouri, pe care, mai apoi, le-au împărțit la maternitățile din Hațeg, Deva, Petroșani și Vulcan. „Am încheiat acțiunea „Landouri pentru bebeluși ” la spitalul din Vulcan, unde am fost primiți cu drag, ca și la toate celelalte spitale din județ. Am oferit landouri la spitalele din Petroșani, Hațeg și Deva și, credem că, de ele se vor bucura următorii nou-născuți, ce provin din familii ce nu își permit un trusou complet, la ieșirea din maternitate a unui pui de om”, a spus Mariana Popa, care alături de Lavinia Grigoriu, a dăruit cadourile.

Daruri și pentru copiii cu probleme

Nu sunt, însă, la prima acțiune și, dacă au finalizat-o pe cea dedicată bebelușilor, nu au uitat de cei mai măricei și cu probleme de sănătate. Au luat mai mulți copii, de la centre de plasament din Valea Jiului, și i-au dus la „Parco Cavali”, unde cei mici au avut ocazia să se plimbe cu caii. „Evenimentul s-a numit „Noi dăruim pentru voi” și au participat copii cu probleme speciale de la DGASPC Hunedoara, centrele de plasament Vulcan și Lupeni, dar printre ei s-au numărat și câțiva copii, însoțiți de părinți”, a spus și Lavinia Grigoriu.

Copiii au avut parte de momente de mișcare în aer liber și au fost implicați și în dansuri interactive. De asemenea, au avut parte și de o demonstrație de tir cu arcul, s-au plimbat cu trăsura, au vizitat animalele, iar cine a dorit, a făcut echitație. La final, au primit cadouri și dulciuri.

One comment

  1. Buna ziua. Tin sa precizez ca landourile au fost donate de Viceprimarul Municipiului Lupeni, domnul Mesaros Iacob. Acestea au fost primite de la partenerii dansului din strainatate, in niciun caz nu au fost cumparate!!!Ma intriga faptul ca a-ti specificat ca au fost cumparate!!!