Home - Actualitate - (UPDATE) – Incendiu la compania Reva, din Simeria (FOTO/VIDEO)

(UPDATE) – Incendiu la compania Reva, din Simeria (FOTO/VIDEO)

marți, 9 Mai, 2017


Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la compania Reva, din Simeria, la o clădire dezafectată. Pompierii intervin în aceste momente pentru lichidarea focului.

Alarma s-a dat la Detașamentul de Pompieri din Deva, marți dimineața, în jurul orei 11, când un apel la 112 anunța un incendiu de proporții la acoperișul unei hale din incinta unei societăți comerciale din Simeria specializată în repararea materialului rulant. „Spre locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de stingere a incendiilor cu tot atâtea autospeciale a căror rezervoare de apă însumează 18.000 de litri și un echipaj de prim ajutor. Ajunse la locul propagării incendiului echipele de intervenție au constatat că arderea se manifesta la acoperișul din lemn al construcției pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați”, a precizat maior Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pompierii deveni, sprijiniți de SVSU Simeria, au reușit menținerea arderii la nivelul existent în momentul sosirii și au prevenit extinderea incendiului la clădirile din apropiere. Din fericire nimeni nu a fost rănit sau intoxicat în urma dezvoltării acestui incendiu care cel mai probabil a fost generat de focul, în aer liber, nesupravegheat.