Home - Ultima ora - “Haideți să curățăm Deva împreună!”-ziua a doua. Elevii de la „Sigismund Toduță” au adunat 15 saci plini cu gunoaie (FOTO)

“Haideți să curățăm Deva împreună!”-ziua a doua. Elevii de la „Sigismund Toduță” au adunat 15 saci plini cu gunoaie (FOTO)

marți, 14 Mar, 2017

Campania de curățenie, demarată de autoritățile locale, la Deva a continuat, astăzi, 14 martie. Un număr de 17 elevi, de clasa a treia, împreună cu profesoara Daniela Marinescu, de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţădin municipiu, şi-au pus mănuşile, au luat sacii şi au participat la acțiune.

Timp de o oră şi jumătate, copiii au curăţat spaţiile verzi şi aleile din zona Liliacului, între străzile Ciprian Porumbescu şi Carpaţi.

La finele acţiunii, prichindeii au reuşit să strângă 15 saci cu deşeuri. În plus, au aflat de la reprezentanţi ai municipalităţii despre pericolul pe care îl reprezintă, pentru mediul înconjurător şi pentru sănătatea noastră, deşeurile aruncate necorespunzător.

Campania curăţeniei de primăvară, organizată de Primăria Municipiului Deva şi S.C. Salubritate S.A. Deva, pentru strângerea deşeurilor aruncate la voia întâmplării, se desfăşoară în tot oraşul, în săptămâna 13-19 martie 2017.