Home - Actualitate - Gimnastică aerobică – Trei deveni la loturile naționale

Gimnastică aerobică – Trei deveni la loturile naționale

vineri, 14 Iul, 2017

Loturile naționale de gimnastică aerobică ale României se pregătesc, în această perioadă, pentru participarea la unele competiții internaționale de mare anvergură.

La finele săptămânii trecute a avut loc cea de-a șaptea ediție a “Cupei Iașiuluila gimnastică areobică, un concurs puternic, cu participare internațională, la care au luat parte componenții echipelor naționale ale României, dar și de la echipe din club din țară, printre care și CNS Cetate Deva.

Și alți hunedoreni

Concursul de la Iași a fost o ultimă repetiție înainte de participarea loturilor naționale de seniori și juniori de gimnastică arerobică ale României la Jocurile Mondiale, care se vor desfășura în Polonia, la Wroclaw, în perioada 20 – 30 iulie. Din lotul de seniori al României fac parte și trei sportivi de la CNS Cetate Deva, fiind vorba despre Mădălina Cioveie, Steliana Stoenescu și Marian Broței. De asemenea, din lotul de seniori mai fac parte doi valoroși sportivi care s-au format la CNS Cetate Deva, fiind vorba despre Andreea Bogati și Gabriel Bocșer, precum și Dacian Barna, gimnast originar din Valea Jiului. Lotul de seniori îi mai are în componență pe Andreea Darie, Bianca Gorgovan, Denisa Ganea, Cristina Nedelcu și Lucian Săvulescu, la juniori fiind selecționați Lorena Jinga, Francesca Morar, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Isabela Dumitrașcu, Teea Milea, David Gavrilovici și Dragoș Darie.

Cupa Cetate”, în 7 și 8 septembrie

După Jocurile Mondiale din această lună lotulde gimnastică aerobică al României va participa, în perioada 19 – 25 septembrie, la Ancona, în Italia, la o nouă competiție extrem de imprtantă, respectiv Campionatele Europene. Înaintea competiției continentale din Italia ultima repetiție generală a loturilor naționale va fi la Deva unde, în zilele de 7 și 8 septembrie, se va disputa cea de-a XX-a a ediție a unei întreceri de marcă din gimnastica aerobică autohtonă, dar nu numai, fiind vorba despre „Cupa Cetate”. La competiția de la Deva va fi prezentă elita gimnaticii aerobice din România, dar și sportivi de peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *