Connect with us
Data: 26/04/2024
.

Ultima ora

(FOTO) Autoutilitară în flăcări pe A1

Publicat

pe

O autoutilitară care tracta o platformă pe care se afla un autoturism a fost cuprinsă de flăcări, miercuri noaptea, în jurul orei 3:00, pe Autostrada 1, la kilometrul 328, în apropiere de Orăștie. Mașina era condusă de un cetățean bulgar, care a reuși să tragă mașina pe banda de urgență și să decupleze platforma. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins întreg autovehiculul. „Pentru stingerea incendiului auintervenit echipaje ale Detașamentului de Pompieri Orăștie. Nicio persoană nu a fost rănită. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit în zona motorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, maior Anemona Doda.

 

Advertisement

Actualitate

Bărbatul dispărut în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, găsit fără viață

Publicat

pe

Redactat de

Bărbatul de 41 de ani căutat, în această după-amiază, de pompieri și scafandri în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, a fost găsit fără viață.

“Persoana de sex masculin a fost găsită decedată și extrasă din apă”, a informat, vineri seară, ISU Hunedoara.

Din primele informații, bărbatul ar fi încercat să scoată din apă o bucată de lemn ce aparținea fiului său, în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, puțin după ora 15:30.

Pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara şi un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Judeţean „Salvamont” au intervenit, la fața locului, pentru căutarea bărbatului. Alături de aceștia s-au aflat și pompierii Detaşamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Toteşti, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie, o barcă, o ambulanţă SMURD și cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (APIC).

Citeste mai mult ...

Actualitate

Un bărbat care a căzut în canalul barajului Hațeg – zona Sântămărie Orlea, căutat de pompieri și scafandri

Publicat

pe

Redactat de

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, este căutat de pompieri și scafandri după ce a căzut în canalul barajului Hațeg – zona Sântămărie Orlea.

Bărbatul ar fi încercat să scoată din apă o bucată de lemn ce aparținea fiului său, în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, puțin după ora 15:30.

O echipă de intervenție, inclusiv, scafandri, intervine la fața locului și îl caută pe bărbat.

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor hunedoreni din echipa de scafandrii ai Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Hunedoara, pentru căutarea unei persoane dată dispărută în zona canalului de fugă adiacent lacului de acumulare de la Hațeg. Este o acțiune de suport a ISU Hunedoara, în colaborare cu organele de poliție”, a informat Salvamont Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, la acțiunea de căutarea a persoanei căzută în apă în canalul barajului Hațeg – zona Sântămăria Orlea participă pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara și un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Județean „Salvamont”. „Pompierii Detașamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Totești intervin cu o autospecială de intervenție, o barcă, o ambulanță SMURD și cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (APIC). Dispeceratul Integrat a anunțat Hidroelectrica – Sucursala Hațeg și a solicitat să fie luate toate măsurile tehnice referitoare la turbionarea apei, astfel încât misiunea de căutare a echipajelor de intervenție să se desfășoare în condiții lipsite de pericole. Intervenție în derulare!”, a transmis ISU Hunedoara.

Advertisement

Sursa: ISU Hunedoara

„Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a căzut în barajul de acumulare CHS Hațeg pe canalul din Sântămăria-Orlea. Echipa de intervenție deplasată la fața locului a constat că, în data de 26 aprilie 2024, în jurul orei 15:40, un bărbat în vârstă de 41 ani, ce asigura paza ovinelor pe malul stâng al canalului, a încercat să recupereze o bucată de lemn, ce aparține fiului său în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. La fața locului intervin pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara-Punct de lucru Totești”, a transmis și Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul dispărut în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, găsit fără viață

Citeste mai mult ...

Actualitate

Misiune de căutare a unei persoane posibil înecată în „Barajul Mare” de la Sântămărie Orlea. Intervenție cu scafandri

Publicat

pe

Redactat de

Misiune de căutare a unei persoane posibil înecată în „Barajul mare” de la Sântămărie Orlea, lângă orașul Hațeg.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara au informat că se intervine cu un echipaj de scafandri și alți trei subofițeri, de la Deva, dar și cu două autospeciale de intervenție și o barcă de salvare, de la Detașamentul Hunedoara.

„Dispeceratul Integrat a anunțat tehnicienii hidrocentralei din amonte, să acționeze în consecință, astfel încât să evite creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar periclita intervenția salvatorilor. Intervenție în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

 

Foto: arhivă

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate