Home - Actualitate - Florin Roman, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara: „Revocarea lui Marius Mutulescu este o crasă ilegalitate”

Florin Roman, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara: „Revocarea lui Marius Mutulescu este o crasă ilegalitate”

luni, 20 Mar, 2017

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, Florin Roman (foto), a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că revocarea lui Marius Mutulescu, din funcţia de administrator special de la societatea Drumuri şi Poduri SA, este ilegală. Şeful interimar al liberalilor hunedoreni a afirmat că, a atacat hotărârea AGA în instanţă şi că va lăsa justiţia să facă dreptate în acest caz.

„Vor băga mâna în buzunar pentru această prostie”

„În cazul revocării lui Marius Mutulescu (n.red. membru al PNL), am atacat în contencios administrativ hotărârea. E o crasă ilegalitate a domnului Bobora (n.red. preşedintele CJ Hunedoara), precum şi a aparatului de specialitate al CJ, a consilierilor judeţeni. Eu sunt convins că vor băga mâna în buzunar pentru această prostie. Nu au niciun fel de greaţă să intre în ilegalitate. Revocarea lui Mutulescu, în prima adunare generală, a căzut cu 14 la 14. Au făcut o altă AGA extraordinară, în data de 9 martie, în care l-au numit administrator special pe finul baronului judeţului, domnul Laurenţiu Nistor. Finuţul se numeşte Cristian Matieş. Are o condamnare de un an cu suspendare, din 2013, pentru fugă de la locul accidentului şi refuz de recoltare probe biologice. Experienţă zero barat în domeniu, dar e finul baronului (…) Repet, din punctul meu de vedere, revocarea este total ilegală. Din acest motiv, am şi atacat-o în contencios”, a declarat Florin Roman.

Preşedintele interimar al PNL Hunedoara a mai adăugat că, în opinia sa, revocarea lui Marius Mutulescu, de la „Drumuri şi Poduri”, este ilegală, pentru că: „Nu poţi să revoci administratorul special în AGA extraordinară, dar nu vreau să intru în amănunte tehnice. Mergem în instanţă şi acolo vom vedea cine are dreptate. Doream să atrag atenţia asupra nepotismului făcut la nivel local de domnul Nistor, care şi-a adus finul la „Drumuri şi Poduri”. Îşi împart sarmalele şi, probabil, e greu să se sature toţi”, a mai spus Florin Roman, cu referire la cei din PSD.

3 comments

  1. Pe Bobora asta nu-l intreaba nimeni de ce abuzuri face.Cum e posibil sa faci schimibari si sa pui neamuri condamnate penal.

  2. Molot era mic copil pe langa Bobora.Asta are un tupeu inimaginabil e mai penal decat prevede legea

  3. Eu nu cred ca e asa iresponsabil chiar sa o faca cred ca au vrut sa-si arate muschii si acum ca a dat in bara o lasa balta