Actualitate

„Femeile au venit să voteze, dar bărbaţii au condus şedinţa”

Comentarii (10)
 1. Nicolae spune:

  PSD Hunedoara e un fel de PDL de conjunctura ! Vezi si comportarea la alegeri ! 🙁

 2. alexandru spune:

  Doamna doctor, ce naiba nu stiti sa si pierdeti. Si asa ocupati un loc nemeritat pt. cat ati muncit la partid. Luati-o si pe madam Tolas si lasati libere locurile pe care nu le meritati. Si invatati sa si pierdeti pt. ca functiile sunt efemere.

 3. ramona spune:

  Domnul Resmerita nu a influentat alegerile , el a amenintat ca daca mai vorbeste cineva in afara de el, vorbeste pentru ultima data
  Bun politician, sa-l mai votam si data viitoare!!!!!!!!!!

 4. Mihaela spune:

  O credeam pe dna dr.cu coloana vertebrala . Ceea ce denota inca o data ca la pret de cinste se afla functia. Starea de tensiune a fost creeata de dna Tolas, avand o atitudine mult prea agresiva la adresa tuturor celor prezente si in special a celeilalte candidate, incercand sa intimideze. Sedinta au parasit-o la aflarea numelui dnei castigatoare, dand dovada ca nu stiu sa piarda. Diferenta dintre voturi fiind graitoare.

 5. Milli spune:

  Am fost in sala la acea sedinta.”Doamna” Tolas a demonstrat din startul sedintei ca era interesata doar de candidata Farcas.Pe cealalta candidata a jignit o amenintand intreaga sala ca nu isi amintesc ce buna sefa este doctorita Farcas.Initial, am stat pe ganduri pe cine sa votez dar vazand iesirea isterica a lui Tolas am optat sa votez cu cealalta candidata fara a fi infuentata decat de istericalale lui Tolas s Farcas.Rusine sa le fie ca pretind ca doar ele muncesc in acest partid, iar noi celeleate zeci de femei suntem doar o masa de manevra atunci cand Tolas si farcas considera ca au nevoie de noi.O sustin din toata inima pe Natalia care a dovedit si la Hunedoara ca este un politician serios si cu respect fata de simplele membrePSD.

 6. Vali spune:

  Impresionanta decizia votului,scorul acestuia consfinteste victoria candidatului nesprijinit de d-naTolas,ca astfel nu se explica nervozitatea sau disparitia dupa decizia electorala.a distinsei doamne.Pe undeva,acest lucru arata chiar lipsa de profesionalism politic si tradeaza munca liderei de a-si impune candidatul si partenerul de drum de pana atunci.

 7. unroman spune:

  cam putini ati comentat, dar nu va necajiti, tot ce sa intampla din cauza voastra se intampla ca doar nu m-am bagat eu in politica ci voi ( eu fiind prost nu m-am bagat si as fi avut pretentia ca toti prostii sa procedeze ca si mine, dar se vede treaba ca nu sa intamplat asa si constat ca tara asta este condusa de o gramada de oameni ( a se intelege multi), unul mai prost ca altul. Pai sa va fie rusine prostilor ca va bagati unde nu va pricepeti

 8. rodica spune:

  Nu mai platiti articole prin ziare Dna Bianca Farcas pentru ca este evident , nu mai aveti sanse fiti in frunte , pentru ca iata adevarata dumnevoastra fata a iesit la iveala , femeile s-au prins si v-au dat un vot de blam , asta este acceptati esecul si nu mai fiti penibila !
  Dna Tolas ajunge , asta este , mai lasati si pe alti ,ati pierdut !

 9. CUCUbau spune:

  …Doamne iarta-ma …da ce a votat domnul Rasmerita ??? Care-i problema daca a luat cuvantul…e clar ca la un moment dat complexul asta de superioritate si limbajurl asta „sefesc” trebuie sa inceteze….a patit-o si ceausescu…apai voi…Lumea a ales …si cu asta basta . Uneori…schimbarile sunt necesare si ajuta anumite organizatii sa se reorganizeze si sa devina mai potente . Spor la treaba Hunedoara !

 10. Georgiana spune:

  Lipsa de respect unii chiar nu stiu sa piarda si la fel si doamna Tolas nu trebuie sa se agite atata.In viata mai trebuie uneori sa taci si sa asculti.Dar unii nu pot si se injunghie pe la spate.Rusine din partea lor.

Copyright © 2017 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

detergenti rufe
creer site web Paris
pelerinaj israel
cabinet kinetoterapie Bucuresti beton amprentat
pompe de caldura
beton amprentat
beton amprentat avocat ploiesti automatizari porti Bucuresti usi de garaj Calarasi gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri cazare pensiune Sinaia
stiri botosani
CLOSE
CLOSE
error: