Home - Actualitate - Eveniment - Deveanca Anamaria Ocolișan, la un concurs din Cupa Mondială

Deveanca Anamaria Ocolișan, la un concurs din Cupa Mondială

vineri, 17 Mar, 2017

Pregătirile pentru participarea la Campionatul European (CE) de gimnastică, de la Cluj, de luna viitoare, au intrat în linie dreaptă, sportivii care vor lua startul la această competiție participând, în perioada rămasă până la debutul întrecerii continentale, la diferite competiții.

În aceste zile, la Baku, capitala Azerbaijanului, se dispută o etapă a Cupei Mondiale la gimnastică, pe aparate, atât la masculin, cât și la feminin.

După noul cod de punctaj

La competiția de la Baku participă și două componente ale lotului național al României, Cătălina Ponor, de la Farul Constanța, și Anamaria Ocolișan, de la CNS Cetate Deva. Cătălina Ponor evoluează la sărituri, bârnă și sol, iar deveanca Anamaria Ocolișan, care este însoțită la concursul din capitala Azerbaijanului de antrenorul Florin Cotuțiu, tot de la CNS Cetate, la paralele, bârnă și sol, notele pentru evoluții urmând a fi date după noul cod de punctaj pentru ciclulolimpic 2017 – 2020. Profesorul Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului național care se pregătește la Deva, a anunțat că echipa României pentru CE de la Cluj (19 – 23 aprilie) va avea în componență, în afară de Cătălina Ponor și Anamaria Ocolișan, pe Larisa Iordache, de la Steaua, cea de-a patra gimnastă și rezerva urmând a fi alese dintre trei sportive de la CNS Cetate, respectiv Olivia Cîmpian, Ioana Crișan și Carmen Ghiciuc.