Home - Ultima ora - Curtea de Conturi, în control la Primăria Deva. Ce verifică auditorii?

Curtea de Conturi, în control la Primăria Deva. Ce verifică auditorii?

joi, 13 Iul, 2017

Auditorii Curții de Conturi se află în control la Primăria Deva, iar verificările efectuate fac referire, printre altele, și la contractul cu firma de salubritate care prestează servicii pe raza municipiului.

Se pare că, acțiunea de control a început de mai bine de o lună și acum este pe sfârșite, în această perioadă, așteptându-se un raport final care să cuprindă concluziile controlului. „Curtea de Conturi vine o dată sau de două ori pe an la orice primărie. Caută să vadă dacă au existat sau nu nereguli în procedurile operaționale. Sunt mai multe teme ale controlului, una dintre ele fiind salubritatea. Așteptăm și noi cu mare interes, pentru că am înțeles că s-au găsit câteva deficiențe în cursul lui 2015, la o prelungire de contract a fostului primar, an în care au fost majorate și tarifele pe domeniile care nu țineau de colectarea deșeurilor”, a declarat, în această dimineață, Răzvan Mareș, viceprimarul Devei.

One comment

  1. Curtea de conturi sa faca verificari si la Vulcan .cum poate fi in insolventa prigoterm, dar angajatii sa incaseze prime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *