Home - Actualitate - CONTRA VANDALILOR. Terenurile de sport și locurile de joacă din Deva, supravegheate de „ochi electronici”

CONTRA VANDALILOR. Terenurile de sport și locurile de joacă din Deva, supravegheate de „ochi electronici”

vineri, 14 Iul, 2017

Primăria Deva intenționează să monteze camere video de supraveghere în zona terenurilor de sport și a locurilor de joacă din municipiu, pentru ca acestea să nu mai cadă pradă vandalilor, așa cum s-a întâmplat cu terenul de sport din Cartierul Micro 15, care a fost devastat de persoane necunoscute.

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareș a catalogat incidentul din zona Bejan „ca un act de huliganism” și a declarat că vor fi luate măsuri în acest sens. Mai mult, din spusele acestuia, în toate proiectele viitoare, care presupun investiții de acest gen, va fi inclusă montarea de camere video de supraveghere. „Nu putem să angajăm încă 100 de polițiști să păzească niște obiective. Acest lucru ține ține, până la urmă, și de cei șapte ani de acasă și de civilizație. (…) Vom monta camere video la toate terenurile de sport. În proiectele viitoare, von include și montarea acestor camere. Unde există posibilitatea, ele vor fi legate la serverul Poliției Locale, iar unde nu, vor fi cu stocare de date, astfel încât orice problemă intervine să o putem vedea și poliția să își facă datoria”, a spus Mareș.

Dat în folosință la începutul lunii decembrie 2016, terenul amenajat în imediata apropiere a blocului de locuințe ANL, de lângă Pădurea Bejan, a căzut pradă vandalilor, care au distrus tot ce le-a ieșit în cale. Așa se face că, în plasa care împrejumuiește terenul au apărut mai multe „găuri”, scaunele din plastic din incintă au fost rupte, iar „peisajul” a fost completat de mormanele de gunoaie, care, zilele trecute, „tronau” toate pe covorul sintetic din interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *