Home - Contact

Contact

Cotidian Județean editat de TMT Media International

Adresa redacției:

Strada Mareșal Averescu, Nr. 1, Bl.1, parter, Deva, Jud. Hunedoara
Telefon/Fax: 0254/222 599

Pentru comenzi si oferte de preț publicitate:

email: valentin@tmtmedia.ro

tel: 0745.168.910

Contact redactie:

email: redactia@servuspress.ro
servus@tmtmedia.ro

5 comments

 1. Buna ziua, ma numesc Florin sunt din Hunedoara si prin intermediu dvs., as dori sa adresez niste intrebari dl Arion si consilierilor hunedoreni daca se poate
  – cum intentioneaza sa scada numarul somerilor din Hunedoara
  – ce investiti au atras si vor atrage – daca considera ca si au indeplinit promisiunile fata de hunedoreni
  – cate locuri de munca s au creat in Hunedoara de cand dl Arion este primar
  – de ce investitori merg toti in jud Sibiu, Alba ,Arad, Timis si noi nu suntem in stare sa i atragem.

  Va multumesc

 2. Civil Global Finance SRL este o mare teapa asa cum este si Neptunus Fondation. Este un Caritas Unguresc. Nu ofera nici un fel de servicii financiare. Va rog sa publicati un articol in care sa instiintati lumea despre acest lucru.

 3. La Multi Ani!
  Mai lasati Academia de bere si mai treceti la munca.

 4. PACALEALA DRUMULUI REABILITAT!!
  Degeaba s-au facut investitii in modernizarea drumului dintre HUNEDOARA SI DEVA,daca limita de viteza nu a fost schimbata si a ramas aceiasi de 50 km/h in Pestis.
  Fapt care mentine PANDA,DISCRETA A POLITIEI RUTIERE IN STATIA DE AUTOBUZ PESTIS!!
  Aviz celor ce se deplaseaza in zona
  Se pare ca mai este nevoie si de alte fonduri pentru buget si anume cele aduse de VANATORII de trofee de la politia rutiera
  Faceti domnilor un articol si cu aceasta tema!!!

 5. Catre,
  Ziarul Servus Hunedoara.

  Prin prezenta doresc sa va informez asupra unei situatii fara precedent care se petrece in cadrul Politiei Mun. Brad.
  Astfel, un numar considerabil de politisti, au inaintat un memoriu Corpului de Control al Ministrului MAI prin care au semnalat comportamentul abuziv al comandantului Pol. Mun. Brad, cms.sef de pol. Cioara Dan. Fundamentul memoriului consta in faptul ca acest ofiter de politie isi nu isi respecta subordonatii, ii exploateaza cu extra sarcini de munca, ii obliga sa sanctioneze la norma cu amenzi si le vorbeste urat, umilindu-i public in fata baronilor locali pentru a-si reliefa superioritatea.
  Politistii se plang in memoriu de faptul ca domnul cms.sef Cioara Dan, seful Pol. Mun. Brad le organizeaza patrulari de noapte pentru a face paza unor semafoare rutiere aflate pe DN 76, ale unei societati comerciale private.
  De asemenea, mai precizeaza ca acesta nu le acorda beneficiile aferente orelor de noapte lucrate iar cand se solicita concediu de ohihna refuza a aproba pe considerentul ca nu sunt indeplinite sarcinile de serviciu.
  Politistii se mai plang de faptul ca sunt epuizati si terorizati de comportamentul acestui comandant si precizeaza ca nu mai exista buna dispozitie in campul muncii iar munca de politie se face ,,mecanic.,,. Politistii mai vorbesc in randul acestora de privatizarea Politiei Brad sub denumirea de ,,Cioara Security,, pe considerentul ca acesta si-ar folosi unuii politisti pentru a-si ,,lovi,, dusmanii, unii oameni politici si persoanele antipatice.
  Asadar, memoriul depus de politisti se afla in curs de verificare la I.P.J. Hunedoara la Biroul de Control Intern si la data de 14.06.2016 s-au efectuat verificari in randul politistilor, ridicandu-se documente.
  Politistii se tem deocamdata sa apara public insa unii tineri sunt dispusi sa vorbeasca in presa, iar cele ce vor fi dezvaluite de acestia sunt aspecte de-a dreptul uluitoare.
  Si da si eu sunt un politist de la Pol. Mun. Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *