Home - Actualitate - „Bulgăreală” în plină vară și acces într-un bar din gheață reală, cu Bogdan Stelea și alte vedete, la Hunedoara și Deva

„Bulgăreală” în plină vară și acces într-un bar din gheață reală, cu Bogdan Stelea și alte vedete, la Hunedoara și Deva

marți, 27 Iun, 2017

Caravana „Eu sunt 12”, inițiată de un cunoscut producător de bere din România, va ajunge, astăzi, la Hunedoara, iar mâine, în 28 iunie, la Deva. Pe parcursul celor două zile, locuitorii municipiului Cerna și cei ai reședinței de județ vor avea parte de experiențe unice și pline de distracție. Printre altele, cei prezenți vor avea acces într-un bar din gheață. În mijlocul lor, vor fi prezente mai multe vedete, și anume doi cunoscuți fotbaliști români, Bogdan Stelea și Gabi Balint, dar și Miță de la „Bere Gratis”, care vor oferi sesiuni de autografe, dar și… o bulgăreală adevărată.

La Hunedoara, caravana va poposi, azi, între orele 14:00 și 22:00, în zona Stadionului „Michael Klein” din municipiu, iar la Deva, miercuri, în același interval orar, în Piața Cetății din oraș. Cei prezenți vor putea experimenta o altfel de răcorire, iar în camioane vor putea asista la un spectaculos show multimedia într-un bar din gheață reală. De asemenea, cei care vor veni în caravană vor putea juca fotbal pe un teren gonflabil, sau vor putea să își răcorească prietenii așezați deasupra unui rezervor cu apă.

Caravana străbate, în această vară, 26 de orașe ale țării. De la Deva, aceasta va pleca la Alba -Iulia.

One comment

  1. Florea Vasile Viorel

    De la Deva merg la Orăștie