Home - Actualitate - „Bucurie în mișcare”, la Deva

„Bucurie în mișcare”, la Deva

joi, 18 Mai, 2017

Locuitorii Devei sunt invitați, sâmbătă și duminică, la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în Piața Unirii din oraș, acolo unde va avea loc evenimentul „Bucurie în mișcare”.
Organizatorii pun la dispoziţie o zonă cu jocuri de team-building, una de relaxare și board-games pentru tineri. La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: fitness, dansuri, bokwa, gimnastica aerobica si longboard . Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în „Zona Reciclăm și ne jucăm”. De asemenea, cei prezenți se vor putea întrece la un cros, pe Stadionul Cetate Deva, şi la streetball, iar copiii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, vor putea juca fotbal în cadrul Cupei copiilor la mini-fotbal.
Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute alte premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre. DHS pune la dispoziție căști pentru atelierul de longboard și premii pentru concursurile organizate.
“Bucurie în Mişcare” România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din ţara noastră. Evenimentul se desfăşoară în 16 oraşe din România, în perioada 12 mai – 4 iunie.