Connect with us
Data: 20/05/2024
.

Actualitate

BRAD: Un tânăr a murit, după ce s-a răsturnat cu un tractor

Publicat

pe

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit strivit de tractorul pe care îl conducea, la Brad, după ce utilajul agricol s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat imediat medici de pe ambulanță și paramedici SMURD Brad, care au încercat să îl resusciteze pe bărbat mai bine de 30 de minute. Eforturile medicilor au fost în zadar, însă, bărbatul fiind declarat decedat.

Advertisement

Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, la Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva

Publicat

pe

Redactat de

Pe 1 iunie 2024, Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva vă invită la ziua porților deschise. Începând cu ora 10:00, doritorii sunt așteptați să sărbătorească împreună ziua copilului.

”Pe data de 1 iunie 2024, Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva organizează ziua porților deschise. Începând cu ora 10:00 vă așteptăm cu mic, cu mare sa ne bucurăm de ziua copilului”, informează reprezentanții Aeroclubului Teritorial ”Constantin Manolache” Deva.

FOTO: FACEBOOK AEROCLUBUL TERITORIAL „CONSTANTIN MANOLACHE” DEVA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Meciuri de vacanță în Liga 3

Publicat

pe

Redactat de

Play-off-ul din Liga 3 de fotbal a ajuns la final, iar din play-out a mai rămas de disputat o singură etapă. În seria 7, acolo unde evoluează două formații din județul Hunedoara, meciurile au fost de vacanță. Întrucât nu mai puteau exista modificări importante în clasament.

Victorie de palmares pentru Deva

În play-off, CSM Deva, care ratase, runda anterioară, calificarea în semifinalele barajului de promovare, a jucat pe terenul celor de la ACSO Filiași, tocmai echipa care își asigurase prezența în careul de ași. Devenii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Arnăutu (25) și Stoica (78), terminând pe trei, iar Filiașiul rămâne pe poziția secundă. În celălalt meci din play-off, liderul, CSC Ghiroda, s-a impus, cu 4-2, pe terenul celei de-a patra clasate, Viitorul Șimian, după ce a avut 2-0 la pauză și 3-1 în repriza a doua. În semifinalele barajului, în meciul tur, pe 22 mai, Ghiroda va juca la Poli Timișoara, iar Filiașiul va primi vizita celor de la FC Bihor. Câștigătoarele își vor disputa, tot în dublă manșă, finala, iar învingătoarea va promova în liga 2. Așa este cazul și în cazul celorlalte “perechi”, cu mențiunea că va mai promova în liga 2 și pierzătoarea de finală cu cea mai bună linie a evoluțiilor. Împerecherile pentru celelalte semifinale sunt CSM Focșani – Bucovina Rădăuți și FC Bacău – Metalul Buzău, SC Popești – CS Afumați și Dunărea Călărași – CS Dinamo, Vedița Colonești – AFC Câmpulung și Olimpic Zărnești – SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv CSM Sighet – Gloria Bistrița și Unirea Ungheni – SCM Zalău.

Jiul, încă o înfrângere

Scăpați, de mult, de grijile retrogradării, cei de la Jiul au mai bifat o înfrângere, pierzând, acasă, cu 6-1, de la liderul din play-out, Universitatea 2 Craiova, petroșănenii înscriind pentru 2-1, care a și fost rezultatul la pauză. Craiova va termina pe primul loc, iar Jiul pe patru, în vreme ce locurile doi și trei vor reveni celor de la Gilortul Cărbunești și Voința Lupac, cărășenii câștigând meciul direct de acasă cu 2-1, rezultatul fiind doar pentru statistică. CSO Turceni a trimis pe ultimul loc pe FCU 2 Craiova, câștigând cu 2-1 în Bănie, dar, cel puțin pe hârtie, ambele echipe vor retrograda. În ultima etapă Jiul va juca la Cărbunești.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Rezultate de excepție pentru atleții de la CSM Deva la „internaționalele” României

Publicat

pe

Redactat de

Stadionul „Nicolae Mărășescu” din Craiova a găzduit, în perioada 18-19 mai, cea de-a 69-a ediție a Campionatelor Internaționale de atletism ale României.

Printre participanți s-au numărat și atleți de la CSM Deva, care au obținut rezultate remarcabile.

Cele mai bune rezultate le-a obținut Florentina Iușco, care s-a impus atât la lungime, cu 6,64, cât și la triplu.

La triplusalt sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a reușit un personal best, de
14,25, cu care și-a asigurat calificarea la Campionatul European de la Roma, de la începutul lunii viitoare, acolo unde va concura și la lungime.

Flory își confirmă forma bună în care se află, ea câștigând, fără probleme, weekend-ul trecut, prima etapă a „naționalelor” în aer liber.

Advertisement

Până la Campionatul European, Florentina Iușco va mai participa și la Balcaniada de la Bursa, din Turcia, de la sfârșitul săptămânii viitoare.

La Balcaniadă are mari șanse de a participa, în proba de 3.000 de metri, un alt atlet de la CSM Deva, Dorin Rusu, care a câștigat concursul similar de la Craiova cu un 8:09 foarte bun.

Tot la Craiova atletul pregătit de profesorul Cornelia Juratoni a fost al doilea la 1.500.

O evoluție remarcabilă la „internaționale” a avut și Eric Rus, și el fiind antrenat de Cornelia Juratoni.

Tânărul atlet de la CSM Deva a fost pe patru la 5.000 și pe cinci la 3.000.

Advertisement

Mai trebuie menționat că Eric, în prima etapă a Campionatului Național, a câștigat proba de 3.000 obstacole și al doilea la 3.000.

Vă vom ține la curent cu evoluțiile viitoare ale atleților de la CSM Deva.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 23240001

Vând apartament

Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate