Home - Actualitate - Eveniment - Aviz fermierilor din județ, care beneficiază de subvenții APIA. Programul pentru eliberarea actelor necesare a fost prelungit

Aviz fermierilor din județ, care beneficiază de subvenții APIA. Programul pentru eliberarea actelor necesare a fost prelungit

joi, 11 Mai, 2017

Pentru a veni în sprijinul hunedorenilor care beneficiază de subvenții APIA și ținând cont de faptul că termenul de depunere a cererilor pentru aceste subvenții expiră în 15 mai, prefectul Fabius Tiberiu Kiszely a solicitat tuturor autorităților administrației publice locale din județ asigurarea personalului necesar eliberării actelor solicitate la APIA, în zilele de sâmbătă și duminică (13-14 mai 2017).

Tot pentru a veni în ajutor fermierilor care solicită subvenții, mai multe instituţii îşi prelungesc programul normal de lucru. Astfel, Direcția pentru Agricultură a județului Hunedoara și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agicultură – Centrul județean Hunedoara vor asigura program cu publicul sâmbătă și duminică, între orele 08:00 și 16:00, iar Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara va funcționa sâmbătă, între orele 08:00 și 14:00.

Reprezentanții Prefecturii Hunedoara reamintesc, însă, că termenul de depunere a cererilor pentru subvenții nu se prelungește.

Program special la Primăria Deva

Primăria Deva aduce la cunoștința cetățenilor că va funcționa în zilele de sâmbătă, 13 mai, și duminică, 14 mai, între orele 9:00-16:00, pentru o mai bună desfășurare a procedurilor de primire a cererilor pentru subvenții.

Măsura a fost instituită pentru ca toți fermierii interesați să poată depune cererile pentru subvenții la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură până la termenul limită – 15 mai 2017.