Home - Actualitate - Eveniment - Autobergamo Deva, la un pas de semifinale

Autobergamo Deva, la un pas de semifinale

vineri, 21 Apr, 2017

În Liga I de futsal s-au disputat primele meciuri din sferturile de finală din play-off, fază a competiției în care s-au calificat primele opt clasate la sfârșitul sezonului regulat.

După disputarea primelor partide din sferturile de finală, în această fază jucându-se după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, în Liga I de futsal este conturat, destul de clar, „careul de ași” din play-off.

Duminică, jocul cu Iașiul este antrenament cu public

Una dintre formațiile care, în proporție de aproape sută la sută, este calificată în semifinale, este Autobergamo Deva, deținătoarea Supercupei României, care a terminat sezonul regulat pe poziția secundă. În primul joc, disputat pe terenul celei de-a șaptea clasate, Politehnica Iași, devenii s-au impus clar, cu scorul de 5-0 (4-0), goluri Florin Matei (2), Nuno Coco (2) și Paulo Ferreira și numai o mare minune îi poate împiedica să ajungă în semfinale.Meciul al doilea din sferturile de finală seva disputa duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 18.00, în sala Sporturilor din Deva, iar partida poate fi considerată ca un bun antrenament cu publicul pentru cei de la Autobergamo. Dacă, totuși, prin absurd, Iașiul ar câștiga, partida decisivă se va disputa tot la Deva, în cursul zilei de luni.

Spre o întâlnire cu Odorheiu Secuiesc

Și în celelalte sferturi de finală, echipele vizitatoare, mai bine clasate la sfârșitul sezonului regulat, s-au impus în deplasare, așa că se cam cunosc cele patru semfinaliste. United Galați, prima în sezonul regulat, s-a impus cu 7-3 la Spicom Sfântu Gheorghe (locul 8), FK Odorheiu Secuiesc (3) a câștigat, cu 3-1, în fieful deținătoarei titlului, Cityus Târgu Mureș (6), iar Informatica Timișoara (4) a depășit, în deplasare, cu 6-0, pe Dunărea Călărași (5). Astfel, se prefigurează, pentru Autobergamo, o semifinală cu Odorheiu Secuiesc, cu ultimele două jocuri la Deva, în cealaltă partidă urmând a se întâlni Galațiul și Timișoara, prima partidă urmând a se juca în Banat și următoarele pe malul Dunării. Duminică se vor juca meciurile Galați – Sfântu Gheorghe și Odorhei – Târgu Mureș, iar luni se va disputa ultimul sfert de finală, cel dintre Timișoara și Călărași. În semifinale, ca și în sferturile de finală, se joacă tot în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, iar în finală se va juca „patru din șapte”.