Home - Actualitate - Au venit în județ din alte părți și au fost victime ale unor accidente

Au venit în județ din alte părți și au fost victime ale unor accidente

joi, 20 Apr, 2017

Așa cum era de așteptat, în perioada Sărbătorilor Pascale s-au înregistrat mai multe evenimente rutiere pe șoselele din județ, soldate, din fericire, fără urmări grave.

În două dintre accidentele din perioada Paștelui au căzut victime, spre ghinionullor, persoane care nu sunt de loc din județul Hunedoara.

Din Timiș și din Călărași

În primul caz, un tânăr în vârstă de 22 de ani din în municipiul Hunedoara, a condus un autoturism pe DN 66, în direcţia de mers Călan – Haţeg, pe dealul Hațegului și, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un șofer de 25 de ani, din comuna Giroc, judeţul Timiș. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere din județul vecin, în vârstă de 56 de ani, din autoturismul care circula regulamentar. Apoi o deveancă, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie din reședința de județ, la intersecţia cu bulevardul Iuliu Maniu, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 70 de ani, din municipiul Călăraşi, care s-a angajat regulamentar în traversare, rezultând vătămarea corporală uşoară a pietonului. În ambele cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală, un astfel de act de procedură fiind făcut de polițiști și pe numele unui tânăr de 25 de ani din Deva, care a fost depistat în trafic la volanul un autoturism pe strada Piața Unirii din localitate, deși avea permisul de conducere suspendat din data de 8 septembrie 2016.