Actualitate

Angajată a C.A.R., reținută pentru delapidare

Comentarii (10)
 1. Zoli spune:

  Daca va alegeti cu un proces pentru defaimare si platiti daune pana va cocosati, poate o sa invatati sa faceti jurnalism, nu carpeala! Frauda nu are nimic de-a face cu CAR CFR Petrosani, ea a fost comisa de o salariata a filialei din Petrosani a ADD-CARP EXPRESUL CFR Bucureşti.

 2. Zoli spune:

  http://www.zvj.ro/articole-33377-Pensionari+in++ela++i+de+c++tre++Filiala+petro++enean+++a+unui+CAR+bucure++tean.html

  Puteti vedea ca faptele sunt deja cu o vechime considerabila si, daca ati fi vrut sa va faceti meseria, era loc de o intreaga ancheta pe tema data. Petronela Tamas, treci la cratita, cam atat valorezi! O simpla cautare pe Google ti-ar fi servit informatiile necesare ca sa nu te faci de rusine!

 3. PONCIS ELENA spune:

  NU ESTE VORBA DESPRE C.A..R CFR PETROSANI !!! ESTE O EROARE GRAVA A REDACTORULUI !!!

 4. BRETEAN CERASELA spune:

  CRED CA AR TREBUI SA VA DOCUMENTATI MAI BINE !!!!!! NU ESTE VORBA DE C.A.R. CFR PETROSANI CI DE C.A.R. EXPRESUL CFR ! NU INTELEG CUM PUTETI FACE ASTFEL DE AFIRMATII FARA SA VA DOCUMENTATI IN PREALABIL ! RUSINEEEEE

 5. Tamas Claudia spune:

  Inainte de a publica o astfel de stire,indicat ar fi sa fie verificata! Eroarea este grava,nu este vorba de CAR CFR PETROSANI,ci de CAR EXPRESUL CFR BUCURESTI.!!!!!!! Cu ce impresie au ramas cei 140 de cititori,(pana in momentul acesta)? In plus,povestea nu este de acum,sunt cateva luni bune de cand s-a aflat. ASTEPT RECTIFICAREA ”JURNALISTEI”.

 6. DEMETER CORNELIA spune:

  VA ROG FRUMOS SA SPECIFICATI CA ESTE VORBA DESPRE CAR EXPRESUL CFR, NU DESPRE CAR CFR PETROSANI. INDUCETI LUMEA IN EROARE !!!!!!!!

 7. Mirabela spune:

  Povestea asta e veche de cand e lumea…a primit o cosmetizare de prosta calitate (acum sunt draguta) si a fost adusa in lumina reflectoarelor ca sa demonstreze…ce mai exact? Ca un anume ziarist care nu ar trebui sa fie numit ziarist nu stie sa foloseasca un motor de cautare? Ca nu stie sa-si faca meseria? Ca prezinta informatii false? Eu vreau sa stiu ce masuri se vor lua pentru a remedia situatia. In plus, cred ca C.A.R. CFR Petrosani merita scuze oficiale din partea persoanelor care au dat unda verde publicarii acestei aberatii.

 8. Mary Micu spune:

  După gafa uriașă de la prima oră, cauzată de deficiențele grave în practicarea acestei meserii minunate, mai faceți una. Scuzele, erata, informarea corectă se face la fix articolul greșit, nu doar prin altul, fie el și cu banner de scuze. Acest articol rămas așa induce în continuare în eroare cititorii. Meserie, te halex!

  No…servus Hunedoara!

 9. BB spune:

  SERVUS Petronela Tamas! Esti varza!
  Inainte de a publica o asemenea stire e bine sa te informezi nitel.
  Daca era vorba de silicoanele si tatuajele unor vedete poate aveai voie sa mai inventezi, dar asa….
  RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Copyright © 2017 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

detergenti rufe
creer site web Paris
pelerinaj israel
montaj tapet
beton amprentat
pompe de caldura
beton amprentat
beton amprentat avocat ploiesti usi de garaj Calarasi gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri cazare pensiune Sinaia
stiri botosani
CLOSE
CLOSE
error: Content is protected !!