Home - Actualitate - Eveniment - Accident mortal pe șoseaua care leagă Deva de Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața
Sursa foto: Facebook -Tractari Hunedoara Dacian Butas

Accident mortal pe șoseaua care leagă Deva de Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

vineri, 21 Apr, 2017

O nouă tragedie a avut loc pe Drumul Județean (DJ) 687, cel care leagă Deva de Hunedoara. Scăpat de sub control, un autoturism în care se aflau doi tineri a lovit violent un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. Șoferul, în vârstă de doar 21 de ani, a murit pe loc, iar prietenul său, pasager în mașină, a suferit leziuni.

Accidentul s-a produs joi dimineață, puțin după ora 05:00, în zona Sântuhalm, după cum spun polițiștii. „Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Peștișul Mic, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe sensul de mers Deva – Hunedoara, în afara localității Sântuhalm, a pierdut controlul direcției de mers, a ieşit în afara părții carosabile şi a lovit un stâlp de iluminat public. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager în vârstă de 26 ani, din Peștișul Mic”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei, tânărul care a decedat în accident, pe numele său Raul, îi transmitea un mesaj emoţionant iubitei sale, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!”, a scris tânărul pe Facebook. Din nefericire, în ziua următoare transmiterii acestui mesaj, adică ieri, tânărul s-a stins din viață în cumplitul accident.