Home - Actualitate - A fost identificat bărbatul care a amenințat cu o armă, în trafic, un șofer din Deva

A fost identificat bărbatul care a amenințat cu o armă, în trafic, un șofer din Deva

joi, 18 Mai, 2017

Polițiștii au reușit să îl identifice pe presupusul agresor al unui bărbat din Deva, care ar fi fost amenințat în trafic cu un pistol. Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Deva au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Deva, despre faptul că, în marțui, în 16 mai, în jurul orei 12:00, în timp ce conducea un autoturism strada Avram Iancu, din Deva, la intersecţia cu strada Horea, un tânăr necunoscut care se afla într-un autoturism cu volan pe partea dreaptă l-a ameninţat de la geamul maşinii cu un obiect ce părea a fi un pistol. „Bărbatul a susţinut că gestul tânărului i-a produs o stare de temere, motiv pentru care a depus plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Acesta a mai precizat faptul că nu a avut nici un schimb de replici cu tânărul pasager din autoturismul cu numere străine ori cu ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii (pe care, de asemenea, nu îi cunoștea), iar incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic”, a menționat comisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Amenințare sau joacă?!

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat în scurt timp persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale. Acesta, împreună cu ceilalţi doi prieteni care se aflau în autoturism, ambii din Simeria, au fost conduşi ieri dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva pentru audieri. „Aceştia au prezentat şi obiectul delict, respectiv o replică din plastic, inofensivă, a unui pistol şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare”, a adăugat comisarul Bogdan Nițu.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care a avut loc fapta.