Connect with us
Data: 20/05/2024
.

Actualitate

A fost dat dispărut și găsit spânzurat într-o pădure

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost dat dispărut de acasă de fosta sa soție, în data de 20 august. Potrivit anchetatorilor hunedoreanul, din satul Mesteacăn, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 10:00, fără a spune cuiva unde se îndreaptă și ce are de gând să facă și nu a mai revenit. Duminică seara, bărbatul a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea satului în care locuia.

Poliția Municipiului Brad a fost sesizată sâmbătă, la ora 18:30, de către o femeie din localitatea Mesteacăn, cu privire la faptul că fostul său soț, Liviu Nicolae Vurdea, a plecat de acasă în aceeași zi, în jurul orei 10:00 de la domiciliul comun. Femeia a început să își pună semne de întrebare după ce a văzut că orele trec, iar bărbatul nu se mai întoarce acasă. Ba mai mult, acesta nu a spus nimănui unde pleacă și ce vrea să facă. „Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a efectuat investigații și activități de căutare în zonă, stabilind că bărbatul nu a mai fost plecat de la domiciliu.

Activitățile de căutare au fost intensificate, în data de 21.08.2016, cu forțe suplimentare de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, la căutări fiind folosiți și câinii de urmă ai Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara”, a precizat subcomisat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Toate eforturile autorităților au fost în zadar însă, iar dispărutul a fost dat și în urmărire națională. Activitățile de căutare au continuat și pe timpul nopții, însă fără succes.

Duminică seara i-au găsit cadavrul

Duminică seara, în urma activităților de căutare ale bărbatului, plecat voluntar de la domiciliu, echipele din teren au găsit cadavrul persoanei căutate, într-o pădure situată pe raza satului Mesteacăn, în direcția localității Crișan. „Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violență și nu sunt indicii cu privire la comiterea vreunei infracțiuni asupra sa, existând posibilitatea ca decesul acestuia să fi survenit în urma asfixiei mecanice prin spânzurare”, a mai adăugat subcomisarul Bogdan Nițu. Cadavrul a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a stabili motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Golgheterul Marius Coman a părăsit Corvinul

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul fotbalistic 2023 – 2024 este aproape de final, dar mișcările de trupe pentru cel viitor au și început deja. Așa este și în cazul celor de la Corvinul Hunedoara, care au anunțat o primă despărțire oficială de un jucător.

La Sepsi Sfântu Gheorghe

Hunedorenii s-au despărțit de golgheterul Marius Coman, care a semnat cu prim – divizionara Sepsi Sfântu Gheorghe. Transferul era parafat dinainte de disputarea finalei Cupei României, câștigată de Corvinul, însă anunțul oficial a fost făcut în weekend-ul recent încheiat de oficialii hunedoreni.

“Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei noastre, pentru care a fost și cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua! Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în campionat și în Cupă, reușind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de minute pe teren – cele mai multe din lotul nostru! Acum, cu o Cupă a României în palmares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulțumim pentru tot ce a realizat în acești ani, în tricoul echipei noastre! Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu’! “, se arată în comunicatul postat de către cei de la Corvinul pe pagina de socializare a clubului.

Și golgheterul Corvinului a avut un mesaj emoționant. „Se încheie cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum! Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoție și realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut și pe teren, unde am reușit o performanță istorică! Mă bucur că am avut șansa de a face parte din această poveste și vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine! Poate cândva drumurile noastre se vor interesecta din nou! Hai CORVINUL”, a transmis fostul număr nouă al Hunedoarei pe pagina de socializare a celor de la Corvinul.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Accident rutier în localitatea Sarmizegetusa. Trei persoane au fost transportate la spital

Publicat

pe

Redactat de

Trei persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident produs, luni dimineață, în localitatea Sarmizegetusa. Două mașini au fost implicate într-o coliziune. 

„În această dimineață, prin intermediul numărului unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier produs pe raza localității Sarmizegetusa. Pentru misiune au fost alocate o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Hunedoara, o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Baru și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Echipajele operative au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând rănirea a trei persoane, care au fost asistate medical la fața locului și ulterior au fost transportate la spitalul din Hațeg. Pompierii militari au asigurat totodată, măsurile de prevenire a incendiilor în astfel de situații”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

 

Sursa foto: ISU Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, la Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva

Publicat

pe

Redactat de

Pe 1 iunie 2024, Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva vă invită la ziua porților deschise. Începând cu ora 10:00, doritorii sunt așteptați să sărbătorească împreună ziua copilului.

”Pe data de 1 iunie 2024, Aeroclubul Teritorial „Constantin Manolache” Deva organizează ziua porților deschise. Începând cu ora 10:00 vă așteptăm cu mic, cu mare sa ne bucurăm de ziua copilului”, informează reprezentanții Aeroclubului Teritorial ”Constantin Manolache” Deva.

FOTO: FACEBOOK AEROCLUBUL TERITORIAL „CONSTANTIN MANOLACHE” DEVA

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 23240001

Vând apartament

Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate